Verschillende tactieken bij Europees roulette

Mensen die er voor kiezen om bijvoorbeeld Europees roulette te gaan spelen, proberen veel dingen uit. Dit doen ze omdat iedereen uiteraard zoveel mogelijk winsten wilt behalen tijdens het spelen van dit spel. Zo zijn er een aantal systemen die je kunt gebruiken, slechts een paar daar van hebben bewezen dat ze ook daadwerkelijk ‘werken’. We hebben het hierbij over de bankroll management systemen, deze zijn uiteraard gratis. Het kan wel eens voor komen dat er geld wordt gevraagd maar dit ben je niet verplicht, je hoeft hier dus niet op in te gaan. Eén van de meest gemakkelijke roulette bankroll management systemen is het enkele sessie systeem. Als je kiest voor dit systeem zal jouw budget worden voorgeschreven voor een enkele speel sessie.

Hoe moet je een doel vaststellen?

roulette-strategie

Voordat je begint is het belangrijk dat je een doel vast gaat stellen. Dit wordt ook wel een win-doel genoemd voor jouw speel sessie. Het is hierbij belangrijk dat je win-doel realistisch is, omdat jouw win-doel het totale bedrag gaan reflecteren dat je wilt gaan winnen tijdens het spelen van Europees roulette. Wat jou bankroll is voor de sessie zal bepaald worden door het bedrag, deze zal ook vijf keer jouw win-doel moeten zijn. Aan de Enkele Sessie Bankroll Management zitten ook een aantal voordelen. Zo hoef je geen verlies limiet vast te stellen omdat eigenlijk heel jouw sessie bankroll je verlies is. Heb je het spel verloren? Dan zal je moeten stoppen met spelen en een pauze moeten nemen.

Je kunt er ook voor kiezen om direct door te gaan met spelen maar wij raden dit niet aan. Het beste is om een tijdje te stoppen met het spel en om een pauze te nemen. De volgende dag kun je gewoon weer bij het casino terug komen om Europees roulette te spelen. Zodra je je win-doel hebt bereikt, is de sessie tot einde gekomen en dat betekend dat je een pauze zal moeten nemen. Ondanks dat veel spelers het moeilijk vinden om te stoppen met spelen is dit toch aan te raden, het is niet verstandig om door te gaan met spelen en winnen. Het beste is om je computer af te sluiten, om alle cijfers te vergeten en later opnieuw te beginnen. Wil je je geluk testen? Dan speel je puur op geluk. Dan zal je even moeten stoppen met het spel als je je doel hebt bereikt en zal je later weer een nieuwe sessie kunnen openen. Je speelt dan weer vol goede moed verder.

Geldbeheer voor Europees roulette

Tijdens het spelen van Europees roulette is het belangrijk dat je een budget op gaat stellen voor het geldbeheer. Hierbij kun je zelf gaan bepalen hoeveel je in totaal wilt gaan besteden en dus per ronde in wilt gaan zetten. Het is niet de bedoeling om zomaar de chips willekeurig te gaan verdelen over het spel. Het is belangrijk dat je na gaat denken over hoeveel je je wilt gaan plaatsen per inzet, je moet hier dan ook niet over heen gaan. Als een draai een minuut gaat duren en je hebt gekozen voor 20 chips per inzet, dan zal je 1800 chips per uur plaatsen. Speel je 5 uur lang, dan zullen dit maar liefst 9000 chips zijn die je nodig zult gaan hebben. Hierbij is de kans dat je niet zult winnen niet zo groot maar uiteraard bestaat die kans wel. Als je geen winst behaald hebt zal het je net zoveel chips kosten als wanneer je snel en lang doorspeelt. Geef je de voorkeur aan het inside inzetten? Dan zal je nog een groter budget nodig gaan hebben. Goed om te weten is dat, wanneer je kiest voor inside inzetten, deze niet vaak vallen. Maar wanneer zij wél vallen, zijn het ook direct flinke prijzen!